In een Notedop

rufus-in-een-notedop-kinderopvang-denotedop“Bij De Notedop hebben ze een mooie brandweerauto. En een politiewagen. Later word ik ook brandweer. Of politie. Ik mag nu al oefenen van Ellen. De sirenes kan ik al heel hard. Zo hard dat Ellen haar oren dicht doet. Eén keer had ik in m’n broek geplast. Ik was toen zo druk aan het spelen. Ellen zei: “Dat kan gebeuren, dat geeft helemaal niets”. Toen kreeg ik snel een nieuwe broek. Die was gelukkig wel droog. En toen ben ik weer gaan spelen. Ik ga nu weer naar buiten… daag”

Rufus in een Notedop
Rufus (3 jaar)

dilijn-in-een-notedop-kinderopvang-denotedop“Spelen bij De Notedop is leuk. Je kan er voetballen, fietsen, rennen en nog veel meer. Als het mooi weer is, gaan we naar buiten. We gaan dan voetballen op het veldje, hier verderop. Voetballen is cool. Soms doet Bianca mee. Ze is aardig. Ze begrijpt waarom ik zoveel moet rennen. En als ik val,krijg ik van haar een pleister.

Dilijn in een Notedop
Dilijn (6 jaar)

isis-in-een-notedop-kinderopvang-denotedopIsis is net een maandje bij ons op de groep. Als ze binnenkomt knuffelen we eerst een tijdje. Daarna ligt ze in de box te genieten van alles wat er om haar heen gebeurt. Na haar eerste flesje valt ze vaak direct in slaap. En als ze wakker wordt met een grote poepbroek, laat ze goed van zich horen. Terecht. We lossen het snel op met een schone luier en dan spelen we nog samen kiekeboe.”

Isis in een Notedop
Isis (16 weken)

marit-in-een-notedop-kinderopvang-denotedop“De Notedop is leuk. Vooral Marieke. Marieke is lief. Soms zit ik bij haar op schoot als ik mamma een beetje mis. Ik mis mammie niet altijd hoor. Alleen als ik mijn speentje kwijt ben. ’s Middags doe ik een dutje. En daarna krijg ik een cracker met kaas. De Notedop is echt leuk, want ik speel daar de hele dag met mijn vriendjes. Ik vind het leuk om van de glijbaan te glijden. Maar het allerleukste vind ik als Marieke voorleest. Hé, daar heb je Marieke!”

Marit in een Notedop
Marit (2 jaar)

kathleen-in-een-notedop-kinderopvang-denotedop“De naschoolse opvang bij De Notedop is leuk. Na een hele dag op school vertel ik eerst aan Brigitte hoe het op school was en zij luistert altijd heel goed. En dat vind ik fijn. Daarna ga ik altijd met andere kinderen leuke dingen doen. En soms mag ik ook voorlezen voor de kleintjes. Over kikker en zijn vriendjes. Dat is het allerleukst.”

Kathleen in een Notedop
Kathleen (8 jaar)

livia-in-een-notedop-kinderopvang-denotedop“De Notedop is vet cool. Als de gewone school nog bezig is, kijk ik er al de hele tijd naar uit. Al mijn vriendinnen zitten bij De Notedop. Julia, Pippa, Sanne.
Oh ja en Nouria. En we krijgen heel veel leuke workshops. Zoals cupcakes
bakken, modeshow lopen, smincken of gewoon zomaar knutselen. En de leidsters zijn ook vet cool. Ze helpen je goed, ze leggen veel uit en er wordt
veel met je gepraat.”

Livia in een Notedop
Livia (5 jaar)