Visie en kracht

Visie en kracht

Bij De Notedop vinden we dat jouw kind de volledige aandacht en zorg verdient die het nodig heeft. Daarom werkt De Notedop uitsluitend met gediplomeerde
pedagogisch medewerkers die vaak lang in dienst zijn. Variërend van 10 tot 20 jaar. Dat geeft niet alleen rust, maar ook vertrouwen. Zij zijn enthousiast, gemotiveerd en vooral zeer betrokken.
Onze pedagogisch medewerkers weten hun kennis en ervaring op een unieke manier te combineren met een warme aanpak. Om de continuïteit te waarborgen en de kwaliteit van onze opvang hoog te houden, ontvangen al onze medewerkers maar liefst zes keer per jaar training en zes keer per jaar werkbegeleiding. Het gaat tenslotte wel om jouw kind.

Buiten spelen

Buitenspelen is heel erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. En lekker buiten spelen, dat wil natuurlijk ieder kind. Daarom besteden we bij De Notedop erg veel aandacht aan onze speelterreinen. Deze ruimtes zijn zo ingericht dat buitenspelen bij elk weertype leuk en avontuurlijk is. Speelterreinen zijn uitgerust met mooie speeltoestellen en speelgoed en zo hebben we ook een ontdektuin. Hier kunnen kinderen klauteren over heuveltjes en bruggetjes, verstoppertje spelen achter houten schotten en van boom tot boom klimmen over touwen. En er is een waterpomp zodat kinderen kunnen spelen met water, modder en zand. Vandaar dat er bij De Notedop ook genoeg rubberlaarzen en overalls aanwezig zijn voor de kinderen. En we zijn heus niet vies van een beetje modder.

Sinds de komst van onze dochter in 2009 komen wij al op de De Notedop. Wij laten onze kinderen steeds met gerust hart achter en weten dat zij het er naar hun zin hebben. De kinderen worden begeleid door warme, betrokken medewerkers die jarenlange ervaring en deskundigheid in huis hebben. Onze keuze werd destijds ingegeven door de fijne sfeer en goede berichten van andere ouders over onder meer het pedagogisch beleid. Met die keuze zijn wij tot op de dag van vandaag heel gelukkig, ook nu onze kinderen inmiddels naar de naschoolse opvang van De Notedop gaan.

Liesbeth De Wit
Trotse moeder van een dochter en zoon

Moeder van twee kinderen, binnen de Naschoolse opvang