Openingstijden

Openingstijden

De Notedop is geopend op werkdagen vanaf 7.30 uur tot 18.30 uur. Wij zijn 52 weken per jaar open. We zijn gesloten op de erkende feestdagen.

Brengen en halen van de kinderen

De kinderen kunnen ’s morgens gebracht worden tussen 7.30 uur en 9.00 uur. Als een kind een keer later gebracht wordt of het kind kan onverwacht die dag niet komen, dan horen we dit graag vóór 9.00 uur in verband met de dag planning. De kinderen kunnen ‘s middags worden opgehaald tot 18.30 uur. Wij vinden het belangrijk om tijdens het brengen en halen de tijd te nemen voor het uitwisselen van de nodige informatie over het kind en wij vragen ouders hier rekening mee te houden. Wanneer een onbekende (of een ouder broertje of zusje) een kind komt halen, dan is het belangrijk dit vooraf aan de groepsleiding door te geven.

Extra dagen en ruilen van dagen

  • Wij bieden alle ouders de mogelijkheid om per kind 3 gemiste dagen per kalenderjaar te ruilen, per contractdag. Voorbeeld: komt uw kind 2 dagen per week naar de opvang, dan kunt u maximaal 6 dagen per jaar ruilen.
  • De ruildag dag kan maximaal 2 weken vóór of 2 weken ná de gemiste dag worden ingezet.
  • Een ruildag kan maximaal 6 weken van tevoren worden aangevraagd.
  • Gemiste dagen kunnen niet worden ingehaald door broertjes/zusjes.
  • Mocht u niet voldoende hebben aan 3 ruildagen per jaar, dan kunt u extra dagen inkopen. Ook hiervoor geldt: gebruik het webformulier, vraag de dag maximaal 6 weken van tevoren aan en, uiteraard, moet er plek zijn op de groep.
  • Voor ouders die (vrijwel) wekelijks andere opvangdagen nodig hebben, bieden wij de mogelijkheid een flexibel contract af te sluiten. Voor de voorwaarden van een flexibel contract, kunt u contact opnemen met de administratie.