Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017

In deze nieuwsbrief informeren wij u over het volgende:

 

  • Sport NSO
  • Fotograaf in september
  • Filmavonden dagopvang
  • Oudercommissie vergaderdata: 2017
  • Ikke Dans

 

Sport-NSO

Op onze Sport-NSO zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar op maandag en dinsdag. Vindt uw kind het leuk om na een schooldag actief bezig te zijn, dan is de Sport-NSO daarvoor een geschikte locatie. De hele middag staat in het teken van sport en spel! Er wordt zoveel mogelijk buiten gespeeld.

Mocht uw zoon of dochter interesse hebben om over te stappen naar de Sport-NSO of het bijvoorbeeld willen combineren met de NSO aan de Peppelkade, dan is dat ook mogelijk. Onze Sport-NSO is gevestigd bij de Hockeyvelden aan De Meerpaal.

Wilt u meer informatie ontvangen, of een afspraak willen maken voor uw kind om een keer een middag proef te draaien, stuur dan een mail naar: anita@denotedop.nl

De fotograaf komt weer!

Donderdag 14 september en dinsdag 26 september zal de fotograaf alle kinderen van de dagopvang en de kinderen van NSO De Noteclub op de foto zetten. Ook zullen wij broertjes en zusjes van deze groepen samen fotograferen. U krijgt daarna als ouder een inlogcode waarmee u zelf de foto’s online kunt inzien en evt. bestellen. Uiteraard zijn er geen verplichtingen tot afname. Van alle groepen zal ook een groepsfoto worden gemaakt.

Mocht uw kind niet op een van deze twee dagen aanwezig zijn, en u vindt het wel leuk dat uw kind wordt gefotografeerd dan kunt u op een van deze twee data in de ochtend v.a. 9.30 uur langskomen. Voor de kinderen van NSO De Noteclub is dit direct na schooltijd.

Filmavonden Dagopvang

In het najaar willen we graag voor alle groepen van de dagopvang filmavonden organiseren. Tijdens deze avonden (de data volgen in de komende nieuwsbrief) kunt u beeldmateriaal van de groep van uw kind bekijken. Dit geeft een extra kijkje in een dag in de dagopvang. Wij willen u graag officieel toestemming vragen om uw kind te filmen en dit tijdens de ouderavonden te vertonen.

U ontvangt hierover een aparte mail. Graag uw aandacht hiervoor!

Oudercommissie vergaderdata: 2017 dinsdag 12 september (Wet IKK) woensdag 8 november                (Financiën)

Ikke Dans

Hallo, ik ben Mariska van Weverwijk, 33 jaar en kom uit Houten. Ik ben moeder van 2 toppers, Isa (12) en Liam (8) en houd erg van dansen! Ik heb de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas gevolgd en de opleiding musicaltheater aan de Fontys dansacademie in Tilburg. De afgelopen 12 jaar heb ik veel verschillende lessen en workshops gegeven aan verschillende doelgroepen, zoals kidsfitness, peuterdans, kleuterdans, streetdance, BodyJam, Sh’bam en musicalles.

Vanaf 6 september geef ik mijn lessen in De Beukenoot, boven in het zaaltje met de blauw met gele puzzelvloer! Het zijn dans/bewegingslessen voor dreumesen en peuters van 1-4 jaar. De lessen zijn elke woensdagochtend, en vanaf 27 oktober ook vrijdagochtend. Ook kinderen van De Notedop zijn welkom voor een gratis proefles. U kunt zich hiervoor aanmelden op www.ikkedans.nl

Bij Ikke dans! staat plezier en fantasie voorop! We dansen, spelen, zingen, rollen, springen…niks is voor een dreumes of peuter te gek!

We oefenen de grove en fijne motoriek en gebruiken veel attributen, en dat allemaal op de leukste peutermuziek! Elke week is er een ander thema, voorbeelden hiervan zijn de herfst, dieren, kabouterbos, prinsessen en feeën, dansen met je lievelingsknuffel, piraten, winter, Sinterklaas en Kerst… Peuters leren spelenderwijs hun lichaam kennen en daardoor groeit hun zelfvertrouwen!En de bellenblaasmachine is elke week weer één groot feest! Naast deze lessen geef ik ook workshops op kinderdagverblijven, waaronder ook zeker De Notedop, op basisscholen en (kinder)feestjes.

Meer informatie ziet u op www.ikkedans.nl, of neem vrijblijvend contact op via info@ikkedans.nl

Groetjes Mariska