UITNODING OUDERAVOND DINSDAG 23 MEI:

UITNODING OUDERAVOND DINSDAG 23 MEI:

Omgaan met stressvolle situaties in werk en gezin
Stel, je zit op je werk en je hebt straks een belangrijke vergadering. En dan word
je gebeld door de opvang. Je kind is ziek en of je hem of haar zo snel mogelijk
wil komen ophalen.

Op dat moment kan het zijn dat je in tweestrijd bent. Je voelt je waarschijnlijk verantwoordelijk naar je werkgever toe, maar je wilt er ook zijn voor je zieke kind.
Er kan van alles door je heen schieten. ‘Ik kan niet gemist worden bij die belangrijke vergadering.’ ‘Heb ik vanmorgen signalen gemist dat mijn kind zich niet lekker voelde?’ ‘Kan ik het maken om de kinderopvang te vragen mijn kind nog een uurtje op te vangen?’ Dit zijn van die gedachtes die je zouden kunnen overrompelen, waardoor je het overzicht verliest. Met als gevolg dat je wellicht anders reageert dan je eigenlijk zou willen, met uiteindelijk vaak een schuldgevoel.

Wil jij graag leren hoe je sterker en evenwichtiger kunt zijn en daarmee de juiste keuzes maken? Zonder ongezonde stress?

Meld je dan aan voor onze ouderavond op dinsdag 23 mei a.s. bij Kinderopvang de Notedop, waar Marijke Gast jou op een nuchtere en heldere manier inzicht geeft welke invloed emoties hebben op je hart en brein. Ze vertelt je wat de invloed van emotie is op je hartritme en hoe je hier met een eenvoudige oefening invloed op kunt uitoefenen. Je leert hoe je negatieve, onprettige gevoelens kunt transformeren naar een positief en prettig gevoel en wat het effect hiervan is op je lijf en je gedrag. En hoe je daarmee sterker en evenwichtiger kunt zijn in werk en gezin. Ook als er iets onverwachts gebeurt zoals je zieke kind terwijl je op je werk zit.

De Notedop gunt alle kinderen een ouder die in balans is. Dus of je nu wel of geen gebruik maakt van de opvang van De Notedop: voel je welkom! De toegang is gratis.

Plaats: Kinderopvang De Notedop (hal De Beukenoot)
Tijd: inloop vanaf 20:00 uur. Start:20:15 uur tot ca 21:45 uur.
Aanmelden via: info@denotedop.nl

De avond wordt verzorgd door Marijke Gast (www.gastcoaching.nl)

Antistress coach Marijke Gast

Marijke is een nuchtere antistress coach en traint vooral (young) professionals in het zelf managen van ongezonde stress en gelukkig werken.