VACATURE Pedagogisch medewerkers 16 – 24 uur

VACATURE Pedagogisch medewerkers 16 – 24 uur

Wie zijn wij:

Al meer dan 30 jaar biedt Kinderopvang De Notedop opvang aan kinderen van 0-13 jaar. Per dag is er bij De Notedop plaats voor 300 kinderen. Op de hoofdlocatie aan de Peppelkade zijn er drie dichtbij elkaar gelegen gebouwen waar ook het kantoor is gevestigd. Daarnaast is er één sport-NSO bij een sportvereniging. Bij Kinderopvang De Notedop zijn ca. 50 medewerkers werkzaam op de verschillende vestigingen in Houten. Er heerst een informele prettige sfeer, waarbij professionaliteit en kwaliteit voorop staan om de kinderen optimaal te stimuleren in hun ontwikkeling.

Wij vragen:

  • Deskundigheid (kindgerichte opleiding op Mbo niveau)
  • Enthousiasme en een warme uitstraling
  • Respectvolle houding en inlevingsvermogen

Functie omschrijving:

Als pedagogisch medewerker ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Dit zijn kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. De Pedagogisch medewerker heeft een warme uitstraling en is in staat om op een gestructureerde manier leiding te geven aan de groep.

Ons aanbod:

Wij bieden jou een verantwoordelijke en afwisselende baan in een prettig werkomgeving. Salariëring conform CAO Kinderopvang schaal 6. Het betreft een functie voor 16- 24 uur per week. We bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen uitdaging en voldoening halen uit hun werk. Dat betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega, kansen om door te groeien en jezelf verder te ontplooien.

Interesse:

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar:
Kinderopvang De Notedop t.a.v. Erika den Besten, Peppelkade 38, 3992 AK Houten
of mail naar personeel@denotedop.nl